Idag var det första dagen på mitt sommarjobb, inget speciellt om jag säger så. Jobbar hos farmor, som alla andra år haha! Men det är så himla skönt och jobba där, man är hos folk man känner och oftast får man göra roliga saker och fika och gott är en självklarthet! Kommer rulla fram efter sommaren. Haha skämt-o-sido!
 
Jag har iallafall bestämt mig för att köra en 30 days ab-challange och försöka få lite magmuskler, vilket jag inte har något av överhuvudtaget! Mamma kommer allvarligt måsta knuffa igång mig varje dag, för hon kör den också, så det känns lite lättare...
 
 
Huuuh! Nu ska jag också försöka bli fit bitchesss!
 

Sitter hos Evve i töre och ska se skräckis och äta en massa flott! Känner att en sån här kväll var välbehövd, så nu ska jag mysa på hur mycket som helst! Cya

Vaknade riktigt tidigt idag, vilket faktiskt var otroligt skönt med tanke på allt som ska hinnas göra innan kl.18 idag. Det är ju midsommar så då måste man självklart äta gott åså! Blir väl att vara hemma och käka och sen kanske dra vidare med några kompisar, vi får väl se!

Förhoppningsvis blir det en rolig dag för mig och för er andra såklart! Hoppas alla får en bra midsommar & ikväll firar vi då alltså att de är 296 dagar kvar till jag fyller 18!!