Hej! Idag har jag varit ledig, så fick sova ut ordentligt på morgon. Kan säga att det var otroligt skönt efter en helg full av praktik. Nu har jag bara kvar tisdag och onsdag, sen så åker vi mot Götene. Så idag har jag tagit ut alla lakan och sånt ur bussen, de ska tvättas och sen tillbaka in igen. Igår var jag och simon och hjälpte pappa med att rengöra släpet och tog bort nå tejp på framrutan på BMWn, såg helt förjävligt ut.. Så nu ser det lite bättre ut..
 
Jag ska alldeles strax börja med APL-uppgiften, jag ska fördjupa mig inom Downs syndrom och ska skriva om genomförande planer osv. Känns jobbigt, men vill få den gjord innan vi åker till Götene, så jag har bara några dagar på mig nu. 
 
Igår efter praktiken var jag och pappa och gick på Kalix banan, vi gick runt den nya folkracesträckan och jag fick även veta att jag ska köra klubbmästerskapet. Huh, känns konstigt, att det nu är min tur att börja köra.. Nåväl, jag körde ju i  Jokkmokk där det var världens jävla nederbörd och lerrace, så jag borde nog överleva i Kalix också! 
 
Nu ska jag plugga lite, hejdå alla goa!
 
 
 
Tjenare! Tänkte snöra in ett snabbt inlägg innan jag ska sova. Har kommit hem från dansen för en timma sen ungefär, det blev dans och det var faktiskt roligt där också. Nu är jag dock så himla trött, så vi får se om jag verkligen orkar upp ur sängen imorgon och om jag orkar ta mig iväg till praktiken. Men det måste jag, så nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt & sovgott!
Godmorgon! Idag väntar ett långt arbetspass, ska jag vara ärlig så hade jag nog hellre varit hemma och ätit godis istället. Men detta måste bli gjort, kommer inte få mysa imorgon heller... Då går jag 12-20:30... Det är först på söndag jag får slappna av och ta det lugnt, måndag är jag ledig och sen jobbar jag endast tisdag och onsdag och sen är första praktiken avklarad. Då är det bara andra delen kvar! 
 
Jag har iallafall precis ätit frukost och gjort mig redo för arbetsdagen, lite tidigt, men skönt att ha det gjort. Om det blir dans ikväll kommer jag inte vara hemma förrän seeent, men det får jag reda på när jag åker till praktiken. 
 
Nu ska jag fortsätta kika på APL-uppgiften och se vad jag kan skriva klart nu, eller senare! Haha
Vi hörs kanske mer senare, ha en trevlig dag allihopa!
 
Bjuder på en egobild, heh!