Dagen har varit lugn, flutit på bra. Började dagen med praktik, fick gå extra tidigt på lunch och sen var det dags för föreläsning. Jag tyckte faktiskt den var bra, jag tänker inte vara bitter och klaga. Den passade mig bra, korta föreläsningar och olika personer. Lätt hänt att man blir trött och less annars. Efter det har jag bara tagit det lugnt, gjort lite nytta här hemma och pluggat, som det ska vara. Har hittat mitt lugn nu, känns otroligt skönt. 
 
Imorgon väntar ännu en praktik dag, så skönt att vara på en daglig verksamhet med samma tider måndag till fredag. Efter praktiken ska jag hem och ta det lugnt en stund innan det bär av för att se på en bil, som mest troligt kommer bli min. Vågar inte skriva något säkert förrän den är i min ägo, jag vet, knasigt... men det är jag!
 
Nu väntar en varm dusch och sen ska jag lägga mig i sängen och tillslut somna.. Önskar karln var hemma, så tråkigt när han är borta, tomt i hemmet.. Nåväl, han kommer ju hem på måndag, SOM JAG LÄNGTAR!! 
Nu ska jag göra kväll, ha de fint! 
 
 
Bilden är från i somras, när jag och Robert var och gled överallt med bilen. Saknar dessa kvällar ♥ Tur att det kommer fler!! :D
Hej på er! Min uppdatering är ju som sagt, lika kass som vanligt. Jag kom faktiskt precis på att jag hade en blogg igen, vad är det nu? Typ den femtioelfte gången jag skriver det här. Inte så konstigt, det är lite men ändå så mycket som händer. Livet rullar på som vanligt, så då är väl allt som det ska vara då. 
 
Idag har varit en tung dag. Måndagar brukar väl vara det, men det är som att denna varit lite extra.. Jag har varit så otroligt trött, kroppen värker och jag har haft 1000 humörsvängningar. Love life, lalalala.... Hoppas på att morgondagen ser bättre ut, behöver nog få mig en godnattssömn. Kan dock bli lite svårt med tanke på att Robert åkt till Gällivare för några timmar sen, sover alltid bäst när han är hemma. 
 
Jag börjar faktiskt känna att energin kommer smygandes, trots att jag varit trött idag. Jag har hunnit vara lite effektiv, gjort uppgifter jag inte hunnit tidigare och ska så småningom skicka in dom. Måste bara färdigställa dom ordentligt så är dom redo. SKÖÖÖNT! Har gruvat mig nå jävulskt inför dom, men det var inte änns hälften så jobbigt som jag trott.. Känns som att en sten lossnat!
 
Äntligen börjar det hända grejer känns det som..!
Sen går allt mycket lättare om man har positiva människor kring sig.