Hej! Just nu befinner vi oss i Vännäs på rallycross DM. Pappa kör inte själv, utan är och hjälper till med skruvandet och ger lite tips till en norsk förare. Bilen gick dock sönder i andra omgången så nu ligger de under bilen och skruvar.

Emmy är med och det är hennes första rallycrosstävling utanför magen. Hon berörs inte speciellt mycket av bilarna, utan sover för det mesta. Nu ligger hon och sover på soffan här i bussen och jag håller koll på mekanikerna härifrån. 

Vi ska fortsätta mysa, vi får höras!

Småfossingarna ♥


Hej på er! Dagarna rullar på som de ska här hos oss, nätterna går bra och det börjar kännas som att man börjar få till en normal vardag. Man börjar bli mer säker som mamma och man har börjat lära känna Emmy mer ordentligt nu.

Om dagarna tar vi det mest lugnt och myser. Igår kom Johanna hit efter hon jobbat och hjälpte mig med en ekonomiuppgift. Så nu har jag fått skickat in en av flera uppgifter till de olika kurserna jag har kvar att göra.

Sen när vi hade jobbat ett tag med uppgiften så beställde vi mat på 11ans och for och satte oss nere vid älven och åt. När vi gjort det for vi och köpte lite gott och for hem till mig igen och såg på tv och jyra till klockan 12, sen for hon hem och jag å Emmy gjorde oss redo för sängen och gick och la oss.

Nu sitter vi bara i soffan och myser. Jag ska slå igång en diskmaskin och gå ut med soporna och hämta posten. Har beställt mig några målarböcker med mandala mönster, sägs att det ska vara avslappnande. Så hoppas de kommer imorgon eller på fredag. 

Nu ska jag dra! Ha det! 


När man får hålla och se sitt barn för första gången. Det är en helt underbar känsla!