Såhär ser jag numera ut i håret. Får se hur länge jag har denna färg, har några ljusa slingor i håret men Robert tyckte det var snyggt. Så jag litar på min karl. 

Ser lite halvrisig ut nu, har haft ett migränanfall på förmiddagen. 
Hej på er! Dagarna är nu för tiden fulla med saker att göra. Dock känns det som att man inte gör så överdrivet mycket ändå. Igårkväll höll jag på att plocka till lite här hemma. Har blivit ganska mycket man bara lämnar framme sen vi kom hem från BB. 
 
Sen när vi väl gick och la oss så somna vi rätt fort. Vaknade vanlig tid, typ kring 12, vi får sova bra på nätterna allihopa och det är jätteskönt, vakna några gånger för blöjbyte och amning, inte mer än så. Gjorde oss i ordning och fick sedan besök av en barndomsvän till Robert och hans familj. Sen kl.15 kom de från BVC för hembesök och undersökte Emmy. Hon växer som hon ska och det är ju skönt. 
 
Momme svängde förbi med nå kläder hon och hennes syster köpt och sen kom även Roberts föräldrar. Har dock haft rätt ont i bäckenet idag så har endast känt mig otrevlig då jag mest suttit i soffan, då jag får ännu ondare att sitta på hårda stolar. 
 
Sen for vi och handla och sen hem och sitta framför tvn och koppla av lite. Jag har även färgat håret. Vet inte om det är möjligt, men min utväxt var inte alls lång innan vi fick våran prinsessa, nu hade den växt ut nästan 1cm och var sjukt mycket mörkare än vad jag egentligen brukar ha. Så jag färgade mitt hår, denna gång blev det en mörkare brun. Resultatet får ni någon annan dag, men ni kan få bild på hur det såg ut under tiden.
 
Fick tyvärr ingen bra bild på hur utväxten verkligen såg ut eller hur lång den blivit. Detta var det bästa jag kunde komma med. Ett hår som bara ser jävligt grisigt ut.
 
 
Imorgon väntar bad av Emmy och sen får vi se vad dagen har att bjuda på. Kanske att jag och Robert och Emmy får göra något tillsammans utan att ha en massa folk runt. Vi får se, mitt i allt har mannen planer haha. 
 
 
Jag och världens finaste prinsessa - det bästa från mig och Robert i denna lilla människa ♥
Kärleken går inte att beskriva med ord! 
 
Som ni säkert förstår så blir det inte så mycket bloggande. Den största delen av tiden går till att se på vårt underverk, mata och byta blöja på henne. Hon är hittills väldigt lugn(peppar,peppar, ta i trä) och sover rätt mycket. 
 
Idag ska Robert hjälpa pappa med soporna och sen skulle de fixa med soporna här hos oss och fara på tippen med det. Jag ska på stan med Emmy och mamma och luncha, första promenaden med vagnen blir det då också.
 
Jag och Robert hade först tänkt själv gå en promenad och kanske ut på vassholmen, men det blev lite ändrade planer. 
 
Nu ska jag och gumman strax kliva upp och göra oss i ordning. Man ska inte ha bråttom med små barn, allt händer när man minst vill att det ska hända haha. 
 
Ha en bra dag! 
 
Vårt lilla hjärta ♥