Hej på er! Nu är vi påväg hem igen efter en väldigt trevlig helg. Jag känner mig trött och slut och ska därför vila största delen hem, men jag tänkte visa kläderna vi köpt. Det från Ica Maxi betalade faktiskt mamma och pappa, eller som pappa kallar det "sponsrade".. Fick mig även ett par foppatofflor på Coop, men de orkar jag inte fota.. Så märkvärdiga är de inte!


Från Kappahl (Roberts val):
En hatt, ett par skor, solbrillor och en klänning, i lite större storlek för att lillan ska kunna ha det längre fram. Detta fick vi för 298 kronor. Dessa är från Ica Maxi i Luleå:
2-pack byxor för 99 kronor 

2-pack bodys och en mössa för 129 kronor


Ursäkta mig alla mina läsare... Jag har inte mycket tid över till att blogga just denna helg då vi är och hälsar på min storebror. 

Hela familjen är samlad och vi har jättetrevligt tillsammans.

Idag har vi varit och shoppat och jag och Robert har faktiskt hittat lite grejer. Att han själv också hittade lite han ville köpa till lillan gör mig extra stolt. Jag kommer visa upp det här på bloggen direkt jag får mer tid över till att blogga, men just nu vill jag spendera mer tid med familjen. Det är inte så ofta det händer att vi alla är tillsammans såhär, så jag vill ta vara på tiden.

Tidigare i veckan kom även svärmor, alltså Roberts mamma, och lämnade en present som innehöll kläder till lillan. Kan även visa upp de plaggen så ni får se. 

Jag kommer nog blogga mer imorgon/söndag, så stay tuned! 

Ha en fortsatt trevlig helg! 


En gammal, men kärleksfylld bild
Ni glömmer väl inte bort att fråga det ni tänker på?!
Jag tycker bara det är roligt när ni kommer med frågor och det är något ni mer än gärna får göra.
Ni har möjlighet att vara anonyma också, så varsågod att fråga.
Jag svarar nog på det mesta!
 
Kom ihåg, det finns inga dumma frågor, bara dumma svar!