Nu har jag äntligen fått lagt Emmy i sängen hemma. Vi har varit ute på banan från kring kl14 till alldeles nyss. Emmy har sovit lite mer idag under dagen, vi var och promenera så hon blev väldigt trött. Sen ikväll har hon varit grinig sen kl19 typ, det är väl för att jag brukar lägga henne kring den tiden. Hon somnade en stund, men vaknade och vägrade somna om, så tillslut bestämde jag mig för att åka hem och natta henne. Robert stannade kvar, han skulle basta och sånt med gubbarna, så allt kvällsbestyr fick jag ta hand om och det var lite jobbigt. Emmy panikgrina för att hon var så trött och blev superarg när hon inte fick sova. Men nu så, äntligen! 

Det blev en tuff kväll, men har ändå varit rolig. Hon är glad trots att hon haft en jobbig period nu de senaste dagarna. Lider så med henne när man ser att det är jobbigt för henne. Lilla hjärtat ❤️

Imorgon väntar tävling ute på banan, så vi ska dit och så ska vi även byta till sittdelen på vagnen, så det blir att provköra med den och se vad lilldamen tycker. Har haft liggdelen fram till nu, men jag har märkt att hon gärna vill vara med och se när hon inte sover, då är det inte då kul att bara måsta ligga ner och inte se något alls. Så när Emmy somnat ska jag göra i ordning sittdelen så vi slipper göra det imorgon. Hoppas på en ännu bättre dag imorgon för Emmys del, denna dag har ändå varit en av de bättre den senaste veckan. 


Har funkat bäst att fukta en handduk och sätta den i frysen som hon sen kunde suga/tugga på. Även fingrarna hennes har varit goda att äta på, haha.


Tjäna! Har käkat hos mor och far idag och nyss dukat av bordet. Blev tacos, som säkert många andra ätit denna fredag. Här näst väntar idol och mys framför TVn. Ligger i mamma och pappas säng för att söva Emmy som är jättetrött, fast just nu ligger hon och pratar för fullt. 

Imorgon väntar pappas årliga sponsorrace på banan. Alltid lika roligt! 

Nu ska jag mysa på innan damen somnar, godnatt! Hej på er! Just nu ligger jag i mormors säng och försöker få Emmy att sova en stund så vi kan umgås. Vi kom hit för en timma sen kanske och blev bjudna på palt direkt. Det var himla gott och paltkoman is in the building, haha. 

Innan vi for till mormor var vi på banken och skrev på en massa papper, så numer är jag och Robert husägare. Roligt, ett stort steg för oss och det känns så häftigt! 

Nu ska här mysas på och imorgon ska vi fortsätta projekt byta sovrum. Ska som sagt flytta upp sovrummet dels för att slippa springa i trappen 10 gånger när Emmy skall nattas, dels för att hon ska bli mer van vid ljud och sen så är det ganska skönt att ha skötbordet nära och slippa byta i sängen för att man inte orkar springa upp för trappen på natten. 

Ha det bra! 

Älsklingar ❤️