Igår var jag på mission. Var nämligen och gjorde Ögonfransförlängning hos Johanna och jag är så nöjd! Nu behöver jag inte sminka mig på flera veckor och det känns helt underbart! Nu ser man ju ut som en filmstjärna när man vaknar upp, haha! 

Jag och Emmy ligger och myser i sängen, har haft en migränanfall nu på morgonen som var lite halvjävligt mot mig. Mådde riktigt illa och hade superont i huvudet. Det har börjat släppa nu, så hoppas det försvinner helt sen. 

Nu ska jag vila en stund till innan jag ska kliva upp. Emmy sover ju fortfarande, så jag passar väl på att krypa ned bredvid henne. 

Vi hade riktigt måndagsmys i början av veckan.

Hon är ju bara för jäkla söt! Lilla älsklingen. 


Här får ni bilder på det jag köpte till Emmy när vi var i Luleå.

Dessa är från H&M:
Köpte en mindre overall så hon inte behöver frysa nu. Vi har några större, men dom drunknar hon i nu. 
Dessa är från Lindex:
Pyjamasen är så himla fin!

Dessa är från Kappahl:
Älskar deras Newbie kollektion!


Blev dökär i dessa klänningar direkt jag såg dom. Så självklart fick de följa med hem också. Dessa byxor är en stor favorit. Fick ett par sådana av mamma och pappa när vi kom hem från BB i beige typ som Emmy kan ha nu. Men ville ha ett par hon kan ha sen också.Tycker jag fick mycket fina kläder faktiskt! Inte som på loppis, men det är kul att få köpa sprillans nytt ibland också. Tack Robert för att du lät mig go crazy! ❤️

Hej på er! I morse vaknade jag av ett sms, mamma frågade om vi skulle hänga med till Luleå. Så vi stressade upp och for iväg. 

Mamma gjorde naglar och jag, Robert och Emmy var och hälsade på Jonathan. Sen for vi och hämtade upp mor och for på Storheden och shoppade loss. Mest till Emmy faktiskt. Två par plagg till mig själv. Hittade jättemycket fint, Robert blev less efter 10 minuter. Shopping var inte hans grej alls. Jag är inte heller någon direkt shopping människa, men det var jätteroligt att köpa kläder till Emmy. Åh! Vill bara köpa mer! Haha.

Jag kanske måste lägga upp kläderna jag köpte imorgon. Älskar verkligen kappahls newbie kläder. Superfina! 

De har inte blivit så mycket bloggande de senaste dagarna, har faktiskt inte haft så mycket att skriva om. Har varit i garaget och hängt med pappa på kvällarna när jag haft tråkigt och bara surrat och så har han hjälpt fixa SAABen också. Tror de skulle fixa den klar för besiktningen också. Men de får de göra på söndag tycker jag. Imorgon vill jag umgås med min karln känner jag. 

Nu ska vi sova för imorgon SKA vi sova ut, tror vi ska bada Emmy också och sen fara å handla till middag. Ska bjuda mamma, pappa och mormor på middag som tack för att dom ställt upp så mycket på oss. Vi kände att vi ville ge något tillbaka.

Sovgott allihopa! 


Emmy var mycket nöjd när hon fick sitta och övervaka i garaget.