Godmorgon! 


Jag och Emmy har precis klivit upp efter att ha härjat i sängen i nästan en timme. Vi ska strax börja göra i ordning frukost, men jag tänkte först blogga lite. 

Idag är det nyårsafton, vilket innebär att det är sista dagen på 2016 och ännu ett år har passerat och väldigt fort har det också gått. 

Jag har snart varit mamma i 1 och ett halv år, förstår ni hur stor min lilla tjej börjar bli, huvva vad tiden springer! 

Idag tänkte jag bjuda på en bild på magen som nu är i v19 och faktiskt har börjat växa ordentligt. Jag var inte såhär stor med Emmy, så det är lite roligt att se hur graviditeter verkligen ser olika ut. 

Så här kommer bilden från v19 och så får jag passa på att önska er ett gott nytt år! 

Vi firar här hemma bara vi tre (eller fyra) med god mat, efterrätt och mys sen. 


Hej på er och God Jul! 


Morgonen började kl 7:30 ungefär och vi började med att Emmy fick öppna ett paket. Hon blev supernöjd med första klappen. 

Sen klev vi upp och gjorde oss i ordning och åkte till Baskeri till Roberts moster och åt jullunch, blev kanske mer julfrukost för oss. Vi var där från kl10 till kl11.30 ungefär och då for vi direkt till Roberts syster och åt den traditionella julblötan och där var ju fram till 14:30 ungefär och då for vi förbi oss och hämtade knäck och jag bytte till en annan klänning eftersom jag kände att magen behövde mer plats, haha! 

Sen åkte vi till mamma och pappa och åt julmiddag med min familj, mormor och moster med familj. Emmy härjade på hela dagen, tror att det var en rolig dag för henne. Och mycket julklappar fick hon också. Vi hade bara köpt 3 st, i ett paket var alla Babblarna figurerna, men räknar det som ett paket. Hon fick kläder, städleksaker, verktygsleksaker, köksleksaker, matleksaker, ja allt nästan! 

Vid kl 18 kände jag mig jättetrött och Emmy började gnida sig i ögonen och vi bestämde oss för att åka hemåt. Vi packade in alla saker och for hem. 

När vi kom hem så gjorde vi i ordning Emmy direkt och hon fick hoppa till kojs och jag gick upp och packade upp alla julklappar och har gjort dom redo för att Emmy ska kunna leka med dem. 

Hon blev frälst i två katter som min storebror gav henne. Direkt hon fick fram dom började hon mjaoa, eller bjaowa som hon gör. 

Nu sitter vi i soffan och ska se film och mysa innan vi också ger upp för ikväll. 

Det har varit en suverän julafton och jag är så nöjd med alla julklappar och så tacksam! Hade inte alls räknat med att få så mycket av alla, så jag är verkligen tacksam! Dels för det vi fått men också för allt Emmy fått, det betyder så mycket ❤ 

Nu är det dags att avsluta detta inlägg. Ha en fortsatt trevlig julafton och sen önskar jag er en god fortsättning! 

Här har ni lite bilder på vad vi fått. Även bebis i magen fick en liten julklapp av faster Therese.

Hej på er! 


Jag ligger just nu i soffan och tar det väldigt lugnt i väntan på att min sambo ska komma hem och så vi kan käka något. Idag blir det nog gulaschsoppa med créme fraiche, så gott!

Julen närmar sig nu med stormsteg och alla klappar är klara vilket känns superskönt! 

Och vi är i gravid vecka 17, i januari har vi rutinultraljud då vi ska se vad det är för liten en som bor i min mage. Ska bli så roligt och vill att det ska bli januari så fort nu! 

Tiden får gärna springa så vi får träffa vårat lilla pyre också. 

Robert tror att det är en flicka, men jag har varit inne på pojke, men känner inte att jag är säker på något utan det är mer en gissning, har inte fått någon vibb ännu på att det ska vara en tjej eller att det är en pojke. Det vet jag att vissa får, men jag har inte fått det än iallafall. 

Ska bli spännande! Är så jäkla nyfiken!! 

Nu får ni ha de bra så ska jag vila en stund innan mina föräldrar kommer och hälsar på.

Ha det bra!