Att få barn är typ helt underbart. En gåva som är så fantastisk och man skulle aldrig byta bort det mot något. Men däremot märker man att vänner försvinner. Det är inte direkt så att man blivit ovän med någon och att de varit bråk, utan mer att folk inte hör av sig och mycket pga att de tror att man inte kan göra något för att man fått barn. Det är tråkigt, men det visar också vilka vänner som faktiskt stannar kvar när man behöver dom. 

Jag har få vänner som fortfarande hör av sig och de värdesätter jag högt. Trots att jag själv är sämst att höra av mig så är det skönt och värdefullt att de fortfarande hör av sig. 

Jag tar absolut inte mina vänner förgivet, även fast jag kan klanta till mig ordentligt ibland. Jag gör fel, precis som alla andra, det är mänskligt! Det bästa man kan göra är att stå för det och be om ursäkt. 

Jag hade gärna haft några mamma-vänner. Som förstår bajs- och amningsproblemen, utvecklingsfaser och typ tandproblem. Hade varit roligt dessutom för Emmy, så hon också får träffa mer barn.


Här var gumman inte gammal 😍
Ni vet att man ibland bara känner att typ allt går emot en. Man liksom försöker med allt att vara positiv och ändå så är det som att man kommer an som en tvättäkta bitch. Inte alls meningen att vara bitter och sur, livet bara är så just nu. Lite trög period som får mig att bli stressad, vilket leder till irritation och surhet. Hatar såna här perioder, man kämpar för att få saker gjorda men det är samtidigt som att man inte gjort något alls. Asjobbigt då jag är en person som vill få saker gjort, vill ha saker på ett speciellt sätt och så snabbt som möjligt helst. 

Nä usch för dessa dalar, nu vill jag att der börjar gå uppåt igen. Tack för mig och detta klagoinlägg. De behövs väl också ibland. 

Livet är inte perfekt och ibland märks det extra tydligt! Provade mitt clips idag efter att jag hade färgat håret. Ååh vad jag vill ha långt hår! Vill så ha råd att köpa löshår.. Längtar till dagen då vi har lite mer att leva på i månaden. Men... Tror att det är bra att jag inte har råd nu, eftersom att jag ännu tappar hår så hade det nog ändå inte varit någon idé. Så när det har lugnat sig med håravfallet så kanske man har råd, vi kan väl hålla tummarna!?

Vill att det ska vara mitt riktiga hår! Jag måste försöka spara ut det...!!

Tillbaka till mörkt hår och det känns så jag! Denna gång blev det mörkbrunt, jag är mycket nöjd.