Ni ska få se en så otroligt vacker bild på Emmy. 💕

Den är fotad och redigerad av Evelina Englén 🎀

24 Juli 2015 kl.14:14 - Då föddes en liten tös vars namn skulle bli Emmy. Jag kommer ihåg den dagen som att det vore igår, det är det mäktigaste jag NÅGONSIN upplevt och att allt som skulle komma där efter skulle betyda så mycket kunde man knappt ana. Att känna den kärleken som man känner för SITT barn är något alldeles speciellt, den växer starkare och starkare (om det nu är möjligt att den kan bli det) och den sitter fast så hårt i hjärtat att det nästan gör ont. Att veta att denna lilla flicka är min för alltid, det får hjärtat och ögonen att svämma över. Att känna sig stolt varje dag, att vakna med ett leende på läpparna varje dag, att se det lilla livet utvecklas och formas till en person med så mycket vilja och glädje, det får mig verkligen att inse hur lyckligt lottad jag är. Så idag firar jag min livs kärlek, för idag är det hennes födelsedag. Min älskade Emmy, vad vore mamma utan dig?

Jag älskar dig en miljon varv runt jorden, till månen och tillbaka. All min kärlek ska jag ge dig. Min finaste flicka ❤️

Grattis på din 1-års dag!

Lördagen började med Norrlandsveckan finaltävlingen i Kalix. Jag jobbade som tävlingssekreterare och kopiatorn jag använde höll på att driva mig till vansinne. Men mot slutet fungerade den bättre, så tillslut fick jag se mer av tävlingen. Pappa vann sina heat och hade andra tid i första omgången, första tid i andra omgången och andra tid i tredje omgången. Han vann sin semifinal, men i finalen så slirade han bort sig och hela finalen blev en jakt men han slutade ändå på en femte plats. Vilket är enormt bra med tanke på att han inte kört supernationella klassen på typ 3 år och bilen är lånad och under utveckling!

När jag kom hem var det bara göra sig redo på en gång och direkt jag var klar for jag, Fanny och Johanna till Ida för hennes hejdå-party då hon blir stockholmare om ca 2 veckor. Hade en rolig kväll, men var så himla trött så jag var hemma just efter 2 och hoppade direkt till kojs!

Denna vecka väntas lite förberedelser inför Emmys kalas på söndag, en Umeå-tripp med Therese och barnen. Vi får se hur mycket som hinns med denna vecka.

Ha det bra allihopa!