Hemma hos oss är vi krassliga alla 3. Jag själv har varit det i några dagar, förkyld, hostig och trött. Idag, eller ja, igår, blev Emmy krasslig och idag fick hon feber. Så idag har vi bara legat och vilat och tagit det väldigt lugnt. Kvällen kommer fortsätta i samma mönster. 

Till middag fick det bli en fläskfilégryta med ris till. Inte så himla komplicerat. Nu ska vi ta och vila en stund. 

Hoppas ni mår bra iallafall och så får ni ha det så gott!


Vi fick hem nya bilstolen igår, så den monterade vi in direkt. Och hon verkar sitta super i den! 👌🏼


Hej på er! Ligger i soffan och ser Sex and the City med Robert som precis kommit hem från garaget. Emmy har varit lite smågrinig de senaste dagarna och ikväll vad läggningen var det lite halv kämpigt också. 

Imorgon väntar ett besök på BVC och se hur gumman vuxit senaste tiden. Ska bli roligt faktiskt, vi har ju inte varit på ca 2 månader. 

Ikväll klickade jag även hem bilstol nr 2. Det fick bli en besafe izi plus, som är bäst i test. Man måste ju köpa ny då hon vuxit ur babyskyddet. 

Nu ska jag dra vidare då gumman precis vaknat till. Ha det bra! Igår (fredag) åkte Robert på isracing med gubbarna och jag stannade hemma med Emmy. Amanda och Fanny kom och hälsade på en sväng, så himla roligt att träffas när man inte setts på, ja jag vet inte hur länge! Therese var också här och vi satt och pratade och såg TV, ja vi tog det bara allmänt lugnt. Klockan var nog närmare 2 när hon åkte härifrån. Men det händer så lätt när man fastnar i olika samtalsämnen.

Denna dag (lördag) har spenderats med Johanna. Vi har tagit det lugnt, varit och handlat, käkat tacos och sett mello. En underbar dag har vi haft helt enkelt! Det kan behövas emellanåt.

Man har få vänner som faktiskt är så där riktigt underbara och man känner bara en jävla glädje över att ha dom. Johanna är verkligen en sån! Shit alltså vilken människa! 

Vi har surrat om ALLT mellan himmel och jord och jyrat på i timmar. Jag är så otroligt glad att jag funnit denna människa och att jag har henne som min bästa vän. Ni kanske tycker att jag är super cheezy nu, men det är så himla uppskattat att ha en sån vän! 

Att bara kunna vara, att surra i timmar, att kunna sitta tyst, att bara kunna vara sig själv. Man vet att man liksom har en person som alltid finns där och det är bara så jävla GÖTT! 

Man känner sig så jäkla glad över att ha henne som vän, som gudmor till sitt barn och det känns som att vi bara är ett oslagbart team. 

Johanna, gumman! Du är så bra, det är få människor som är så otroligt snäll och genom god som du. Gud vad jag och min familj tycker om dig! Älskar dig ❤️