Hej på er!
Idag har varit en speciell dag. Minst sagt! Jag är i en väldigt jobbig period just nu då jag har fått ångest, nedstämdhet och ingen ork what so ever. Jag klarar av väldigt lite just nu och bara att ta sig ur sängen är ett stort steg för mig. Det är Emmy som får mig att verkligen orka genom det här. Imorgon väntar ett läkarbesök där jag hoppas på att verkligen bli tagen på allvar och få den hjälp jag behöver.

Såå...
Varför jag väljer att skriva om detta här på bloggen är just för att detta är min offentliga dagbok. Jag ska få kunna skriva av mig och även visa andra att allt i livet är inte alltid perfekt. Men det är okej att ha svackor, att våga känna är så otroligt viktigt! Vi ska bry oss om oss själva och det innebär att lyssna på vad kroppen känner och låta sig känna efter hur man mår. Det är inte en svaghet att säga att man mår dåligt, snarare åt det andra hållet! Det visar att man har en självinsikt och att man klarar av att lyssna på sig själv. Och det är viktigt att veta det!

Så till er alla... Våga känn efter! Hur mår just DU idag? ❤️

Kramar till er alla!

Hej på er!

Så idag har vi gjort något jag längtat efter. Vi har varit på ultraljud i Torneå för att se på den lilla krabaten som ligger i magen min. Så i början på juni 2017 kommer Emmy få bli storasyster till en liten bebis. Vi vet ännu inte kön då vi är i v12 och det går inte att se förrän v14 iallafall.

Men det är så skönt att få se lilla krabaten där inne och se hur den rör sig och hur hjärtat slår. Allt såg bra ut tyckte hon som gjorde ultraljudet och en tyngd släpptes från mina axlar. Har varit lite orolig, som man brukar vara och nu kan jag äntligen slappna av och njuta av graviditeten. Om inga symtom kommer nu såklart!

Här får ni bild på knytet ❤️

Hej på er!

Jag jobbar på i vanlig ordning och imorgon har jag en sista del av utbildningen och sen är jag klar. Har redan svarat själv ett tag, men då behöver jag inte tänka på denna utbildning mer. Jag jobbar 100% och därför blir det väldigt lite bloggande. Jag är så trött i huvudet när jag kommer hem att det ibland känns som att hjärnan krampar. Men idag fick jag lite extra energi av ett samtal där jag fick en jättefin komplimang. Pratade med en man som i slutet på samtalet sa detta: "Jag vet inte varför jag säger det här *småskrattar* men jag har varit så stressad hela dagen, men vet du att när jag pratade med dig så blev jag så lugn. Du har så lugn och fin röst och det var så skönt att prata med dig." Han tackade så mycket för att han fick prata med mig och jag tackade för komplimangen. Tyckte det var så roligt att höra! Då vet man att man uppskattas ibland också.

Sen så passar jag på att umgås med familjen när man väl är hemma. Emmy är ju på dagis hela dagarna och Robert hämtar henne när han slutar eftersom att han oftast slutar före mig. Sen kommer vi hem, gör middag, äter, umgås och myser, sen ska Emmy i säng kl.19 och jag och Robert är nog bara uppe till kl.21-22 för att orka med dagarna. Att ha barn och jobba heltid tar ganska mycket på krafterna och man måste få vila upp sig ordentligt mellan varven.

Till veckan så kanske det kommer bli bättre uppdatering från min sida, det beror på lite olika faktorer och jag hoppas att det blir bra. För då kommer ni se mer av mig här igen! Skulle vara så kul att få energin till bloggen igen. Ska även ta och göra om den när tid finns till det.

Vi får höras när vi hörs!
Kommer kanske något roligt inlägg till helgen. Man vet aldrig!


Detta var i söndags när jag och Emmy åkte förbi till faster Therese. På denna bild var hon ganska trött och fastnade i TVn sittandes i soffan.