Hej på er!

Ligger i sängen och ska alldeles strax sova. Tänkte mer uppdatera hur det gått första "riktiga" dagen på jobbet. Skriver "riktiga" då den allra första dagen inte riktigt gick som planerat, då jag inte kom in i systemet. Men idag fungerade det och har fått svara på flera flera samtal. Nervöst som fan när man skulle ta första samtalet, men sen gick det bara bättre och bättre.

Sen åkte jag och hämta Emmy och vi for hem och gick och la oss å vila en stund, då Emmy inte låtit mig sova alls mycket senaste 2 veckorna och själv bara sov en kvart på dagis. Så vi sov i 2 timmar.. Haha lite länge blev det, men ack så skönt!

Efter det gjorde vi middag och jag har sen hållit på att fixa, plocka och städa i köket. Ändrat lite i skåpen osv.. Blev faktiskt nöjd denna gång, har tyckt det känts så stökigt i köket då ordningen i skåpen ofta vill på att bli lite huller om buller efter ett tag. Men nu är det ordning och reda i skåpen, ett tag iallafall!

Nu ska jag faktiskt ta och sova då en lång dag väntar mig imorgon. Börjar jobba 13 och slutar 17 och innan det ska jag på en massa ärenden. Robert är ledig så Emmy får vara hemma med honom. Mysigt för dom!

Ha det så bra!


Jag och min finaste skatt ✨
Fotad av Jenny Hapasari-Niemi

Ikväll har Robert varit i lantjärv i pappas garage och fixat litegrann på SAABen. Jag själv har varit hemma med Emmy. Bestämde mig för att fortsätta med färgläggningen av prinsessa nr2 -dvs törnrosa. Gick och la Emmy kring 20 och fortsatte sedan måla. Så nu är törnrosa färglagd och klar.
Sen har jag plockat till, torkat bort all färg som farit överallt, fixat på bänken och till sist - gjort mig redo för sängen... Såklart vaknade Emmy då och var ledsen, så fick då ta upp henne, byta till en torr pyjamas, då den hon hade var alldeles blöt och bytte blöja och fick sedan diska nappflaskor för att kunna göra välling åt henne.

När vällingen var gjord gick vi ner och la oss genast i sängen. Emmy åt välling och somnade fort och jag ligger nu här och ska snart sova jag med. Jag är så trött i huvudet och kropp, då min rygg gjort ont hela jäkla dagen, riktigt ont faktiskt.. Jag har varit och jobba, men det gick inte riktigt som jag hade tänkt då jag inte kunde komma in i systemet, men det borde nog hinna fixas till torsdag. Hoppas jag på iallafall, är ju så taggad på att få jobba.

Imorgon är det ledig dag som gäller och jag ska mysa med min brud. Det kan jag då lova!

Nu ska jag också sova. Bredvid en sovande liten Emmy som ligger och fiser för fullt, haha!

Ha det, godnatt!


Såhär ser prinsessväggen ut just nu. Ska dit en till prinsessa, men har inte riktigt bestämt vilken ännu.. Kanske måste göra allihopa.. Kanske även lyckas fota en bättre bild någon annan dag. Just när jag skulle fota var det så himla mörkt!

Hej på er!

Ligger faktiskt redan i sängen och ska strax sova. Var så himla trött idag, hela dagen har jag fått gå och gäspa! Men jag är ändå så himla glad, då det händer mycket positivt kring mig. Jag känner mig positiv till det mesta just nu faktiskt.

Det är en sån där perfekt period för att göra bra beslut och skapa nya mål & planer för framtiden. Jag har bestämt mig kring två viktiga frågor i livet och det känns så positivt, jag är laddad för förändring! Förhoppningsvis hittar jag motivationen till den tredje grejen också och kanske till och med fler! 👏🏼

Det känns som att jag har rätt personer kring mig för att klara av dessa nya mål och det är viktigt! Vad de är kommer jag berätta mer om lite längre fram. När jag nått lite mål i det hela.. Det är inte direkt något jag kommer klara på 1 dag. Så skicka bara en massa pepp och bra & glad energi.

Imorgon är jag och Emmy hemma, dagen är inte speciellt planerad, inte alls faktiskt. Men vi kommer nog lyckas hitta på något. Jag hoppas att hon sover lite längre imorgon, men det kan jag nog inte räkna med. Det har varit mycket för mig veckan som varit och jag har inte direkt varit van med det och det kommer betydligt mer till veckan också, det gör mig väldigt trött. Men även det är jag laddad för. Det ska bli roligt att komma ut i arbete igen!

Idag har jag även gjort det impulsiva att klippa håret mitt. Det är lite längre på vänster sida, rätt kort bak i nacken och mycket jämnare än innan. Då jag bara dragit en slarvklippning för att få bort det som var mest förstört. Men förhoppningsvis kanske det kommer mer förändring kring den biten. Längre kanske? Eller ny färg? Vem vet...?!

Nu ska jag ta och sova. Är riktigt trött och blir inte bättre av att ha en 1år och 2 månader gammal sötnos bredvid sig, som ligger och andas i mitt öra. ❤️

Ha det gott allihopa!


Bilderna är från i lördags då vi var på Rallycross i Älvsbyn. Att vara ute hela dagen var verkligen skönt och så roligt när Emmy är en sån glad unge också.