Jag vill bara erkänna den stolthet jag känner för mig själv idag. 


Jag är stolt över att jag hunnit allt det jag velat hinna göra innan bebis kommer. Nå det finns såklart några små grejer till som jag inte hunnit göra, men det får vi se om vi änns hinner göra i år.

Jag har hunnit fixa toaletten nere så den är fin, jag har hunnit rensa i förrådet här nere så där finns det nu plats och man ser golvet och tar sig in till både frysboxen och garderoberna. Jag har hunnit fixa barnrum nr 2 och möblera där inne. Jag har hunnit möblera om i sovrummet och måla spjälsängen och fixa ny säng till Emmy. 

Det kanske inte verkar som så mycket för er, men för mig är det så skönt att jag har fått gjort bort det! Verkligen!!

Nu ska jag ta och passa på att vila en stund. 


Idag blev äntligen barnrummet klart! 


Jag har skruvat ihop möbler och försökt fixa endel i det idag. Har inte lagt så supermycket tid där inne, det är inte heller så välmöblerat, en säng kommer dit när Emmy börjar sova där uppe i sitt rum. Då får nog "kojan" agera säng åt Emmy och juniorsängen till lillasyster. Men vi räknar med att ha Emmy i vårat sovrum ett tag tag, därför jag möblerat så att vi alla 4a skulle få plats i vårt sovrum. 

Så just nu är andra barnrummet ett rum för lek och bus. Och jag är faktiskt väldigt nöjd. 
Det finns en myshörna med kuddar och filtar och madrassen är en gymnastikmadrass som det kan lekas på när de vill de. En hylla med leksaker och djurdekorationer på väggarna. 
En tavla där man kan rita med whiteboardpennor på ena sidan och kritor på andra. 

Jag har även satt in gåstolen som lillasyster ska få använda sen och babygymmet också. 

Nu kan jag ju ha öppet dörren dit också! Så nu slipper den vara igenstängd hela tiden. 

Sen monterade jag ihop min gungstol igår, så jag satt i den igårkväll när jag såg serie. Även Emmys fåtölj är ihopmonterad och även en fotpall till min gungstol. 

Nu ska ni få se hur barnrummet blev. 


Ikväll had jag och Robert varit och gjort något så viktigt! Vi har varit på HLR-kurs för barn. 


Jag bloggar bättre imorgon, har rensat förrådet idag och varit en sväng till Haparanda och handlat på Ikea till barnrummet där uppe. 

Imorgon väntar besök hos barnmorskan och sen ska jag börja montera ihop möbler där uppe..

Vi hörs bättre!