Hej på er! 


Jag låg och funderade så rackarns mycket igår när jag skulle sova och jag insåg då en sak.. haha! Jag tycker det är ganska roligt faktiskt! 

Så ni ska få veta vad jag kom på.. Jag insåg att vi inte alls vet säkert att det är en tjej i magen, då vi aldrig såg ett kön på ultraljudet! Vilket betyder att det kan lika gärna vara en pojke där inne.. 

För mig gör det absolut inget vad det än är.. men jag blev så sjukt nyfiken, så jag vill verkligen verkligen göra ett till ultraljud helst nyss! Bara för att få se lilla livet igen och se vad det är i magen. Om det verkligen är en tjej, som bm anade eller om det kanske är en gosse. Skulle vara så roligt att få se! 

Så jag kanske försöker ragga ihop pengar till ett nytt ultraljud och gör ett sådant. 

Det var mest det jag ville skriva till er. Jag är svintrött i huvudet idag iallafall. Jag har nämligen jobbat (ett kort pass) idag och det märks att man inte är van och att huvudet inte är det de en gång varit.. Det går framåt och jag känner att jag börjar må bättre och det tycker jag är så jäkla positivt då jag själv fått hitta mina knep till att må bättre också. 

Men nu är jag så jäkla trött att det blir att sova redan nu. Ha det bra! 


Godkväll! 


Just nu sitter jag i soffan och ser på This is Us på TVn och ska alldeles strax ta och borsta tänderna och hoppa till kojs! 

Idag har jag varit effektiv, har möblerat till kontoret här nere, jag har möblerat om där uppe och tagit upp en soffa. (Ja jag är envis och kommer jag på något orkar jag inte vänta, haha!) Jag har dammsugit av kontorsrummet ordentligt och även där jag möblerat om där uppe. 

Efter middagen idag for vi ut och åkte bil, lyssnade på musik och bara surrade. Sen innan vi åkte hem så for vi förbi på affären där jag fick köpt jordgubbar, en Loka, en Cola och choklad. Sen blev det smält choklad på jordgubbar. Det har jag precis ätit upp. Så nu börjar sängen ropa på mig..

Så nu ska jag gå och lägga mig. Vi hoppas på en bättre helg denna gång än förra. 

Kram! 


Hej på er! 


Jag har inte haft en bra graviduppdatering här på bloggen och känner att tiden faktiskt inte riktigt funnits där.. 
När jag var gravid med Emmy hade man mer tid till ALLT! Nu när man har ett barn och ett till påväg så står tiden aldrig still.. speciellt inte denna helg, då jag i fredags på förmiddagen åkte på magsjuka/vinterkräksjuka och Robert åkte på fredagkväll och Emmy på natten. Vi har haft fullt upp med kräkor med andra ord. 

Vi börjar väl nu komma tillbaka och förhoppningsvis försätter det åt rätt håll och vi får vara friska ett jäkla bra tag!

Detta har nog varit bland det värsta jag åkt på då jag i fredags kräktes under dagen med 10 minuters mellanrum. Fick inte behålla något, men var såklart tvungen att försöka dricka ändå. 

I graviditeten så mår jag annars bra tycker jag. Jag får vara glad över de milda besvären jag har, vilket är ont i ryggen. Men jag överlever nog! 

Jag har varit hyfsat pigg, bortsett från det vi nu blev sjuk.. 

Men jag ska inte heller vara långdragen med er, utan visar istället en bild från idag på magen i v24(23+6) vilket betyder att vi imorgon(idag) går in i v25. Denna graviditet bara springer förbi känns det som. Hoppas nu resten går lika fort! 

Ha det gott hörni! 


Tycker fortfarande att det är lika svårt att få en rättvis bild på magen dock!!