Igår fick världens finaste tjej somna in. Våran älskade Nellie ❤️


Trots att hon inte bott hos oss sen jag var gravid med Emmy så gör det ont i varenda del i min kropp när jag tänker på att hon inte finns kvar med oss här på jorden längre. Hon var så speciell, hon var inte bara en hund, hon hade sån personlighet och en hund man kunde bli tokig på men älskade så mycket ändå. Hon var som en jobbig lillasyster, men kärleken till henne var oändlig. 

Att veta att hon inte längre kommer möta en i dörren när man kommer till mamma och pappa gör ont. Det på riktigt värker i hjärtat. 

Hon var rädd för dammsugaren, så varje gång den skulle fram fick man säga det på engelska, då hon annars frös och sen sprang till bastun då den nämndes. Hon hatade vatten, vilket jag tror hon var ensam hund om att göra.. 
Hade man varit ut en snabbis och kom tillbaka in så kunde man garantera att Nenne skulle vara lika glad att se dig igen, trots att de kan ha varit bara 10 sekunder sen hon sist såg dig. 
Hon vickade på hela bakdelen när hon var glad, i slutet när hon inte kunnat gå på grund av operationer och smärtan i benet, så hörde man svansen mot golvet istället. 

Jag hade så önskat att du fått några år till min älskade älskade tjej.. Det hade du förtjänat. Att få springa på ängen och få vara frisk, att Emmy hade kommit över sin rädsla för hundar och fått springa och busa med dig. Min älskade vän. 

Inatt har jag somnat gråtandes, tänkande på dig. 

Jag saknar dig, ditt snarkande. Sättet du tog all plats på i sängen. Eller hur du låg med ditt stora huvud i famnen. 

Jag vet att du nu äntligen kan springa igen. Men hade jag fått göra om något hade du fått komma och bo hos mig, en sista gång. 

Jag hoppas du springer allt vad du kan nu, min lilla gumma ❤️

Du får äntligen vara fri från smärtan och kan vara en riktig hund igen. Så som du förtjänar. Och när tiden är inne, så hoppas jag att vi möts igen. 


You left pawprints on my heart - Nellie 

❤️


Hej på er! 


Jag och Robert sitter och ser på bodyguard och har Edith sovandes på mina ben och Emmy sover i sängen. 

Vi håller på att vänja Edith med napp och flaska, så det har varit fullt upp fram till 4 inatt då hon somnade med hjälp av nappen istället för mitt bröst. 

Vaknade och gick upp för frukost, Edith sov och vi satt uppe och såklart fick jag migrän.. Woho! Så vila fick jag gå och göra, sen var jag och hämtade mamma på akuten som har åkt på fraktur i foten.

Provade storlek på ring och sen for jag hem igen. Vi har inte gjort så mycket idag faktiskt. Jag har gjort lite tårta ifall någon kommer förbi imorgon, vi har egentligen kalas för på söndag för Emmy, men hon fyller ju 2 år imorgon!!! 24 juli 2015 kom vår älskade tös ❤️

Vi har köpt en balanscykel och när Robert kommer hem på torsdag eller fredag ska vi köpa en hjälm. 

Har dessutom bestämt vad jag ska ha för ring/ringar, men det får ni inte se än...

Nu ska vi se film. Hejsvejs! 


Bjöd mina älsklingar på smoothie efter middagen 👌🏼


Här planeras det för fullt.. jag försöker göra i ordning det sista i våran planering för att sedan kunna börja handla in allt som ska köpas. Det är endel faktiskt! 


Hindersprövningen ska skickas in och även byte av efternamn. Vad tror ni vi tar? 

Ojojoj... bara två månader bort ju!!