Hej på er! 


Idag är det 9 dagar kvar till bf. Och imorgon väntar en hel del som måste göras innan våra nya möbler kommer på måndag förmiddag och helst också innan lillasyster anländer! 

Vi ska montera isär sängramen och åka iväg med den, sen ska soffan ut och en massa annat skrot lika så. Allt ska lastas på släpet så småningom. Verkade dock som att Robert skulle till Luleå på måndag för att se på virke till huset och då kanske släpet är något han måste ha, så vi väntar med att lasta på det. 

Sen (imorgon) ska här storstädas, dammtorka, dammsuga och skura så det är rent och fräscht till när lillasyster kommer. 

Vi måste även ringa en firma angående våra fönster på övervåningen, då de har blivit dåliga och måste bytas ut.. (billigt!!) men det och mycket annat kommer tas till veckan, bla ta hem kataloger så vi kan bestämma färg till huset.

Blir även att fixa Maja till balen, på onsdag om jag minns rätt, sen torsdag har jag besök hos barnmorskan, fredag tar Simon studenten.. Det är en fullbokad vecka minst sagt! Men det ska också bli roligt nu när vi får börja göra allt sånt här som ska bli gjort i sommar, för att sen kunna lägga det åt sidan och se framåt, på fler "roliga" renoveringar. 


Nu tänkte jag att ni ska få se magen i v 39. Den har sjunkit väldigt mycket och jag känner en helt annan typ av tryck ner mot fiffin. Känns nästan som att det är livmodertappen som börjar påverkas. Kan inte säga med säkerhet då jag inte kände något liknande med Emmy. 

Halsbrännan har tagit över livet och jag har det nu nästan hela tiden. Vilket gör mig på lite dåligt humör från och till. Men det är verkligen inte roligt att inte kunna käka typ något! Vi längtar efter lillasyster, även om vi har en massa och göra, men jag tror stenhårt på att det blir inte svårare eller jobbigare än vad man gör det till.

Nu får ni bilden. 

Vi hörs, hej! 
Kommentera

Publiceras ej