Nu sitter jag framför TVn och funderade på att gå och lägga mig. Har förvärkar deluxe som gör ganska så ont från och till så mycket sömn vettetusan om det blir. Längtar som bara den efter bebis nu och är väldigt less att vara gravid. 

Samtidigt som jag gärna hade hunnit vissa saker innan ankomsten. Städa huset tex. 
Idag har vi iallafall fått krattat ute på gården och det känns väldigt skönt att det är gjort. Vi tänkte fortsätta imorgon på baksidan. Det är mest Robert som har krattat, jag har försökt emellanåt, men jag orkar inte så supermycket, speciellt inte när det var lite varmare idag, för då blir det supervarmt för mig!!

Emmy har sprungit och tjafsat, busat och krattat hon också.. haha! Hon fick även åka lite Tula på ryggen min en liten stund, hon verkade tycka det var rätt roligt. 

Nu ska jag ta och borsta tänderna för att sen hoppa till kojs. Imorgon ska Simon ställa ut rallycrossbilen framför gallerian kl 16 och vi tänkte fara dit och se och sen blir det grillat till middag. Kycklingspett med lök, cocktailtomater och paprika, sen blir det strips, majs, sallad och tzatziki på sidan av det. Vi lär bli mätta! Sen skulle Simon Zion från idol spela på kvällen så det tänkte vi nog mest troligt också gå på.

Har tvättat några maskiner och har en till igång, som borde vara klar på några minuter. Sen är det godnatt för mig! 


Såhär ser magen ut nu ikväll.. Håller tummarna för lite sömn inatt. 

1 kommentarer

matilda

27 May 2017 19:31

Nu är magen stoor! snart kommer hon <3

Svar: Så jag längtar ❤️
Emelie Tiger Gustavsson

Kommentera

Publiceras ej