Som rubriken lyder... idag eller väldigt tidigt i morse vaknade jag och fick springa och kräkas. Kände redan när jag gick och la mig igår att jag mådde fruktansvärt illa, men jag tänkte att det bara var något tillfälligt och att de skulle gå över. Men icket!

Robert stannade hemma och fick ta min roll typ hela dagen. Till jag blev lite bättre och kunde hjälpa han, då han också började må sämre på eftermiddagen. Vi får se hur det går för R inatt. Misstänker att det kommer slå till ordentligt för honom inatt. 

Barnen har iallafall klarat sig hittills. Det enda jag liksom önskade var att jag hinner bli frisk eller iallafall bättre ifall barnen också skulle bli sjuka. Jag håller tummarna att de ska klara sig.

Blev väldigt intensivt att ha två barn och en hundvalp och få magsjuka på det. Herregud!! Nå vi har överlevt idag iallafall. Vi får se vad morgondagen säger. 

Hade ju tänkte möblera om och julpynta i veckan. Men nu lär det bli att tvätta allt efter magsjuka. Hatar när man haft det, allt känns liksom äckligt. Handdukar, badlakan, sängkläder, kläder, ja allt känns som bara äckligt. 

Nu ska jag se så Harry somnar så jag själv också får mig några timmar fler än natten till idag. Emmy vaknade och jag fick sitta uppe med henne i 1,5-2 timmar.  Sen ville inte hon somna förrän närmare 4:30. Och då hade jag precis börjat kräkas. Jag har varit helt död alltså. 

Godnatt! 

(null)

Jag vill börja det här inlägget med att presentera vår lilla kille som vi valt att ge namnet Harry!! åt. Han är en riktig liten knasboll. Full av bus, men är superduktig ändå. Vi är ju trots allt bara inne på dag 3 hos oss. 

Och nu är även denna dagen avklarad för lilla killen. Vi har precis lagt oss och han har precis somnat. Var ut en sista sväng kring 00 och efter det fick han ett bus-il, så var tvungen att försöka lugna herrn litegrann. Han sover under mitt nattduksbord... där kommer han dock inte rymmas hur länge som helst. 😅

Emmy håller sig mest i sofforna och på ställen han ej tar sig upp. Det går dock bättre för henne när han är nära än när han är på avstånd och kommer mot henne. Tror hon känner dig attackerad typ. Jag har börjat få lite pejl på hur jag ska jobba med henne för att komma över rädslan. Nu skriker hon inte lika jävligt iallafall. Skönt för alla att det går liiite lättare för varje dag som går. 

Imorgon väntar mest troligt en sväng till Haparanda. Så då ska Harry vara hos mamma och pappa och få busa med brorsan Hugo.

Idag har jag förresten gått ut med han lös, utan koppel. Har dock haft med mig kopplet såklart! Jag har varit lite rädd att ha han lös då de kör så jäkla fort på vår gata. Alltså riktigt fort. Nästa sommar kommer jag sätta ut blomlådor för de kör alldeles för fort, speciellt med tanke på hur nära husen är vägen och att det finns både djur och barn på området. Helt sjukt. 

Men det har inte varit så mycket trafik på gatan idag, så i eftermiddags kände jag att jag ska ta mig tusan prova. Och det har gått jättebra de svängar vi varit ut. Han har börjat lyssna mer till "Harry" också, han håller sig nära mig och sen så belönas såklart bra grejer han gör. Han och jag har redan fått en bra "connection" och jag tror att detta kommer bli toppen. Han har liksom förgyllt vår familj, ser fram emot att ha han som vår kamrat, familjemedlem och gullis i alla hans år. 

Sen så möblerade jag om här hos oss typ förra veckan. Men det funkar inte alls som jag vill, så jag ska möblera om igen... hade inte gjort det egentligen, men nu har vi vardagsrummet ovanför vårat sovrum och jag kom inte ihåg att det lät så förbaskat mycket ner, låter helt otroligt mycket. Det går inte änns att smyga, för de hörs! Det hörs alltså mindre när man har vardagsrummet bredvid sovrummet än när det är ovanför. Så ommöblering väntas IGEN.... haha jaa.. vad ska man säga?! 
Gör det för att vi ska slippa smyga. Våra barn är ju såklart vana vid ljud, men alltså det låter för mycket för vem som helst. 

Nu ska jag också ta och sova. Så jag orkar upp och rasta Harry inatt/imorgon/egentligen idag...

Ha det bra!


Se vilken myspropp! 
Kapplandets Harbin "Harry" 🐶❤️
(null)

(null)

(null)Idag/igår var vi och hämtade hem våran senaste familjemedlem. 

Våran egna golden retriever från Kapplandets kennel. 

Han har varit lite blyg och ängslig, men det har gått bra. Han är lugn och sover mycket. Allt är ju så nytt. Men han har varit så duktig att gå i kopplet när vi varit ut och ännu inte gjort något inne. Buset börjar komma mer och mer ju tryggare han känner sig här. Det har gått fort, så mycket som hänt denna dag.

Det har dessutom gått över förväntan med Emmy också. Hon har ju varit så rädd hundar, så när vi kom hem med han var hon både glad och rädd. 
Emmy har gått från att ha gråtit och var rädd till att ha kommit fram och klappat och kramat han själv på bara en dag! Jag tror att nu kommer det bara gå bättre och bättre. 

Så idag har det gått åt mycket tid till att sitta och visa att hunden är snäll, mysa med honom då han vill vara nära större delen av tiden och vara ut med honom. 

Nu sover alla utom jag. Så jag tänkte faktiskt också försöka sova. 

Ha det bra! 

(Kommer göra en kategori också för att det ska vara lätt att hitta alla hundrelaterade inlägg. Ni kommer ju få följa våran resa litegrann också här tänkte jag. Jag ser fram emot allt han har att ge och lära och vi kommer ge honom så mycket kärlek. 
Jag kommer presentera honom bättre för er.)

(null)

(null)

(null)