(null)

Igår hade denna dam blivit 6 år. 
Ibland gör det för ont, alldeles för ont att tänka på att hon inte finns mer. Även fast tiden gått. 
Det var något alldeles extra med henne. 
Nellie var retig precis som en lillasyster, hon var modig och feg på samma gång. 
När jag och Robert åkte in för att föda Emmy så var hon så orolig, hon tittade på mig på ett så omtänksamt sätt. Som att hon verkligen var orolig över mig, hon såg att jag hade ont.
Hon skyddade oss. 
Kommer alltid älska henne, förevigt! 
Världens finaste Nenne ❤️

Hoppas du är här och hälsar på ibland.
Och att du visar Harry hur man ska bete sig. 

Veckan som nu varit har varit så underbar. Jag och Robert bestämde oss för att ta ut våra gemensamma dagar till han börjar jobba på ny jobbet sitt. Så fram till 2 maj, som det ser ut just nu, kommer vi båda vara hemma. 

Kan också säga att min födelsedag var nog en av de bästa jag haft i livet. En present fick jag, men det är inte det viktiga för mig. 
Vi tog vara på dagen då vi åkte till lantjärv på dagen och grillade korv och Harry fick springa lös ute. 
Emmy och min fina bror lekte och hade så kul. Så roligt att se hur mycket hon tycker om att leka och härja på med honom. Båda mina bröder är såna som Emmy tycker så mycket om. Det är så viktigt för mig att de får vara en del av hennes liv och att de vill vara det. 

Jag och Robert åt så god mat på Arvids och sen var vi på bio och såg Rampage, som var då bra! 👌🏼

Sen hem och ta det lugnt innan sängen kallade.

I veckan har jag tagit hand om sånt där tråkigt skit som måste göras. Tvätta en massa bland annat. Plocka och dona på hemma. 
Sen fick vi också upp våran nya tv på väggen i helgen också. Pappa kom och hjälpte mig med det.

Det har också varit ett fantastiskt väder, så vi har varit ute endel och bland annat har jag och Emmy varit och letat vattenpölar att hoppa i.

Imorgon har jag en bestämde grej att göra mitt på dagen. Sen grillning och Johanna kommer hit också. Ska bli mysigt!

Hoppas ni får en trevlig helg! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Idag är det min födelsedag. 

Det väntas en lugn dag. Vi ska ta emot vår nya tv, kanske hinner vi placera den där den ska vara också och kl18 ska jag och Robert ut och äta för att sen gå och se Rampage på bio kl 20. 

Det kommer bli en del vila efter ett litet "ingrepp" jag gjorde igår på Sunderbyn. Känner mig ändå pigg och i bra form men man ska inte ta och "överanstränga" sig ändå. Men att vara ute lite om det är bra väder och bara umgås och mys hela familjen skadar inte. Robert och jag har tagit ut två gemensamma dagar igår och idag och det känns så välbehövligt. Dels så han får sova ikapp lite och såklart umgås med oss.  

Blir även att ringa ett samtal imorgon ang framtida jobb och se vad som händer. Men som sagt, en mest lugn dag. 

Har inte planerat nå fika eller något då jag inte förväntat mig att någon ska komma, men mitt i allt kanske jag måste dra ner på Ica och köpa en kladdkaka eller två.. haha! Tur det finns ifall det är något man skulle behöva. 
Kaffe måste också inhandlas och kanske en lite damssugning. Så om någon som läser det här hade tänkt komma får ni gärna säga till innan 😂 haha! 

Älskar när andra fyller år. Har jag möjligheten så köper jag gärna något fint eller ger en liten slant och att bjuda på fika när Robert eller barnen fyller år tycker jag bara är så jäkla roligt. Bor en liten husmor i mig ändå. 
Men min egen födelsedagen tycker jag bara är typ en vanlig dag. Jag gillar att fira andra 🎉

Nu ska jag ta och sova, hoppas ni får en bra dag! 
Fredag den 13onde trots allt 💀

(null)