Idag var jag äntligen på rutinultraljudet!! 

Har längtat så att få berätta för världen att vi väntar barn igen och även denna gång är det nog en liten flicka i magen. 

Är så glad och känner mig typ äckligt stolt över att snart få bli trebarnsmamma! Det känns helt sjukt ju, att mina små tjejer ska få bli storasystrar åt en liten Esther ❤️

Tror min trötthet senaste tiden berott endel på graviditeten. Men har inte velat skriva något om det än. Men nu kanske det var dags. Vi blev flyttade 3 dagar enligt rul, men vi får väl se när bebis vill titta ut.

Vi längtar såå!!! 

(null)

Hej på er! 

Imorgon är det fredag och helgen börjar äntligen!! Ska bli skönt att äntligen få vara ledig tillsammans med hela familjen. 

Jag har vabbat i veckan, i onsdags och så kommer jag måsta vabba imorgon/idag(fredag). Eddan åkte på feber i måndags, då var mamma ledig så hon kunde vara med barnen, i tisdags var jag ledig så jag behövde inte ta ut någon VAB, men onsdag hade jag ett arbetspass så då fick jag vara hemma, ikväll också men det går ju bra när det är kvällspass. Imorgon jobbar jag dag och då har jag ingen som kan vara med barnen... så då får man ta ut VAB.. 

Vill bara att dom ska få bli frisk nu!! Eddan har varit förkyld i 3 veckor nu, hunnit med feber en sväng och nu igen, och den ger fan inte med sig den här influensan.. Emmy fick feber även hon igår, men inte så hög som Eddan hade. Nu är dom helt enkelt i dålig form, trötta, ynkliga och inte nöjd med vad som helst. Mycket mysa blir det, sitta i famnen, rita och såna där enklare aktiviteter! 
Extremt rossliga i halsen, hostar mycket och sover dåligt... Huva vad tråkigt det är med sjuka barn.. 

På lördag har vi iallafall planerat in en middag/fest med dem vi köpte Harry från och de andra som köpt valpar därifrån. Blir en massa god mat och dryck. Blir dock en lugn kväll för mig då jag inte riktigt känner mig i form. Åker hem tidigare också då jag alltid är så trött numer. 

Nu ska jag försöka sova så jag orkar med sjuklingarna inatt och imorgon. 

Ha det, godnatt!!

Mina småtok ❤️
(null)

(null)

Denna helg har jag jobbat. Eller ja, fredag och söndag eftersom jag tog ledigt lördag då vi hade bokat in utställning i Boden då.

Det gick bra, Harry blev placerad tvåa efter brorsan Hugo. Han sprang dock lite sämre, huvudet ner i backen då golvet luktade mycket gott och sen ställde han upp sig ganska dåligt. Såg väldigt konstig ut i ryggen. Annars var han fin och jag är ändå nöjd. 
Det var längesen vi var på utställning så jag tycker inte man kan kräva hur mycket som helst av honom då han inte är så van vid dessa tillställningar. 

Vi har även provat på spår, som jag känner är mer min grej, det tycker jag är skitroligt verkligen och Harry var så stolt när han hittade klöven! 
Men vill även kunna visa upp min fina kille. 
Och ju mer träning desto bättre kommer han bli. Vi ska försöka öva på att springa i "ringen" och ven ställa upp honom snyggt. Försöker få han att ställa sig själv, men just i Boden stod han konstigt. 

Iallafall så har jag jobbat delad tur idag, ganska jobbigt när man hinner gå ner i varv. Men det går ändå bra. Inget att direkt klaga på så. Det har varit rätt lugnt också och man ska inte klaga på såna dagar! 

Imorgon jobbar jag 7-12 och sen är jag äntligen ledig på tisdag! Ska bli så skönt!! 
Och att vara ledig två helgen på rad känns det också förjävligt bra!! 


Ni ska få se en bild från Boden innan jag säger godnatt! 

Min lurviga Harry. (Han håller på att byta päls och det ser ju inte heller riktigt 100% bra ut, men fin är han ändå.)
(null)