Nu är äntligen denna helg över och den har varit helt ok! Började fredagen med att åka till Töre och ha idolmys med världens bästa brudar! 

På lördag skulle jag först på en föreläsning, men migränen stoppade mig.. Tyvärr! Hade velat gå och lyssna på den.. Sedan for vi ut på banan för pappas sponsorrace, men jag vart tjurig när de var så jävla halt så jag gav upp efter 2 omgångar, haha! Dagen gick mit kväll och vi åt god mat och hade trevligt, sen for jag in till Kalix och träffade upp mina kära vänner och drack å hade kul med dom! Var en helt ok kväll faktiskt! 

Bjuder på en bild på mig och min broder <3


Nu är min praktik avklarad för i år och det känns både skönt och ledsamt. Har varit 6 otroliga veckor och jag har lärt mig så mycket om människor och bemötande. Har helt klart varit värt alla jobbiga timmar och tidiga uppstigningar! Har även gjort bort 2 av 3 APL-uppgifter och det känns ju helt underbart, bara en kvar och den borde inte vara alldeles för komplicerad. 
 
Trodde aldrig att dessa veckor skulle gå så fort som dom gjorde, tycker personligen att 3 veckor inom handikapp och 3 veckor inom sjukvården är för lite, men vi fick inte mer. En sak som är säker är iallafall att jag inte har någon som helst aning om vad jag ska välja för inriktning i 3an, det kommer bli ett tufft val... Vill inte änns tänka på det, får sån beslutsångest! 
 
Jag ska fortsätta göra lite på den sista uppgiften och sen ska jag nog sova. Är ledig imorgon och det känns helt underbart! Sen så bär det av mot Töre för ännu en kväll med Idolmys, men denna gång blir det hos Johanna och vi är några fler som ska dit. Ska bli skönt att ta igen all förlorad tid, när vi knappt setts något under dessa veckor. Behöver lite "girl-talk" och skratt! Inte för att det har varit lite av den varan på praktiken, snarare tvärt om! Har varit hur mycket skratt som helst, varje dag har varit rolig. 
 
Nu ska jag sluta tjata om mina praktikveckor, men måste bara få säga att Vård- & Omsorg är så himla roligt! ÅÅH! 
Godnatt på er och sovgott! 
 
 
 
 
 
 
 
Hej! Sitter på praktiken och tar det lugnt. Nä skoja, de är rätt så lugnt iallafall! Fick lite tid över så passar på att snöra in ett inlägg nu. 

Klockan är redan 9 och 2h är avklarade, nu är det bara resten kvar, sen ska jag hem och vila ett tag. Skallen är helt slut, hade migrän igår... Så blev hemma till kl.16 då jag kände mig bättre och for sen på praktiken. Tungt, men det fick vägen! Därför jag inte skrev något igår..

Idag ska jag endast ta det lugnt, har för mycket på hjärnan för att orka göra något vettigt.. Så nu ska jag fortsätta mitt arbete å se vad som är på gång. Ha  en bra dag! Hejdå.

Vill hem å mysa med mitt hjärta!