Vår ☀️

Hur skönt är det inte att det äntligen är vår och att man äntligen känner att sommaren faktiskt kommer att komma!? 

Lycka för mig! Älskar när det börjar komma värme, det börjar torka upp ute och man känner energin komma! 

Dessutom börjar det närma sig rallycross säsongen och det är ju bland det bästa med sommaren. I år är det Simon som står för själva körningen och det ska bli roligt att se. 

Vi har här hemma blivit frisk från den där rackarns förkylningen vi åkte på, men vi drogs med den i ca 2 veckor. Och det var en fruktansvärd hosta vi fick, snoriga och febriga också. Men hostan var definitivt bland det värsta. Esther åkte även hon på förkylning, men det gick bra, vi fick köpa hem lite koksaltlösning och nya nässugsfilter så vi skulle klara oss. Sen är det skönt att ha kvar hemma ifall det skulle behövas. 

Vi har lyckats få till en hyfsat bra rutin på Esther också, svårt med små bebisar att ha fasta rutiner med tanke på hur mycket dom växer och måste äta mer i perioder, men vi har ändå lite rutiner. Lite lättare när man har de stora barnen att gå efter också.

Vi myser och försöker vänja oss vid tre barn. Känner att det inte riktigt känns som en chock eller så, men ovant med tre barn när man haft två. Chocken var större när Edith kom, nu kändes det som att man visste vad det innebär när ytterligare ett barn kommer. Såklart är det väl lite chock, det är det väl alltid på något sätt. Men mysigt och så fint att få se Emmy och Eddan stolta och som storasystrar. Dom är verkligen så fina med Esther, önskar de var lika snälla med varandra.  Dom är verkligen små bråkiga och retar varandra hela tiden... men det hör väl till!

Nu ska jag mysa ner med lillan här och sova. Ny dag imorgon, garaget väntar och ev städning av det med mamma. 

Ha det bra! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)