Hej på er! 
Klockan är egentligen alldeles för mycket för att jag ska sitta vaken och blogga nu, men som vanligt är jag inte trött. Har dessutom haft ett riktigt jävla migränanfall i förmiddag, höll i sig till kring efter 15, hade fortfarande migrän när jag var hos sjukgymnasten. Fick då även min dom, så jag ska skickas tillbaka till fabriken jag kom ifrån. Robert har returnerat mig. Skämtosido! Jag har ju haft mycket problem med ryggen och fick idag svar på vad det är, som jag också misstänkt ett tag. Har en disk som buktar ut och ett litet diskbråck på det såklart! Perfekt rygg, livet som 19 år haha.

Nu ska jag fasiken ta mig i kragen och komma igång med lite fysisk aktivitet igen. Promenader är början iallafall, att komma igång med dom igen är mitt mål och sen också komma ihåg att göra övningen jag fått från sjukgymnasten. Är riktigt kass på att komma ihåg att göra dom! 

När jag kom hem från sjukgymnasten åkte vi och såg lillebrors bandy en sväng, sen när vi kom hem igen så kom Evve och jag har hjälpt henne sätta i nytt löshår. Blir så sjukt sugen själv på löshår när jag sätter fast på någon annan. Var iallafall riktigt trevligt att Evve kikade förbi och sitta och surra, händer ju trots allt inte för ofta eftersom hon jobbar mycket.
När jag var klar med håret var klockan så mycket så Evve for hem och sen har jag och Robert myst hela kvällen.

Nu väntar jag på att bli trött och ser lite Fifthy Shades Of Grey för 3dje gången denna vecka typ. Älskar den! 

Idag är det iallafall sista dagen på året. Är helt otroligt hur fort detta år gått, men ändå så sakta. Det har bjudits på mycket, upp och nedgångar. Det absolut bästa har definitivt varit vår älskade prinsessa som kom i somras. Jag kanske skriver ett mer detaljerat inlägg senare om året och hur det varit för mig osv. Vi får se! 

Nu ska här kikas till på bebis, vänta att nagellacket ska torka och borsta tänderna. Ha en bra dag allihopa! Hej på er! 
Idag har vi varit på BVC och vår prinsessa har fått två sprutor ännu en gång. Har varit nervös sen igår och när hon satt i knäet mitt och vi väntade på sprutorna så blev jag super nervös! Kände hur jag nästan ville gråta, men bet ihop och Emmy fick första sprutan. Det gick bra, hon grinade till litegrann men gick över fort. Så var det se den andra, den spände nog lite mer än den första, men hon grinade till som på första och även det gick över fort, hon grinade nog inte änns 30 sekunder. Vi har en tuff brud, så imponerad och stolt över att få vara mamma till denna häftiga tjej. Hon är så tuff! 

Nu håller vi tummarna att hon inte får någon feber, förra gången klarade hon sig från det. 

Emmy följer även sin kurva bra, vilket känns skönt! Då vet jag att amningen fungerar precis som den ska och att vi har en frisk och glad dotter. 

Nu ska jag natta Emmy och sen ska jag nog ta mig en dusch. Imorgon har vi inget speciellt planerat, tror vi skulle och se bandy på kvällen, men annars inget speciellt. På onsdag ska jag till sjukgymnasten, sen kommer Evve hit och jag ska hjälpa henne fixa håret sitt.

Vi höres, ha det! 

❤️ 
Hej på er alla! 
Uppdateringen på bloggen har inte varit prio 1 på senaste tiden. Som ni säkert redan vet.
Vi har firat jul och myst på, hade en lugn jul, vilket var väldigt skönt faktiskt. Ingen stress eller liknande. Emmys första, men det tror jag hon var mindre medveten om att det var haha. Hon var hur som helst den finaste bebben någonsin. 

Imorgon väntar vaccination på BVC, är alltid så nervös inför sånt. Det är hemskt att se sitt lilla hjärta få ont! Mina hjärtan ❤️