Hej på er! Ligger i min säng efter en rolig kväll med mina fina vänner. Började kvällen hos Moa, där vi alla (jag,moa,ida,evve & johanna) samlades innan vi åkte vidare mot bowlingen. Vi bowlade på och jag lyckades med 3 strikes och tog hem segern. Vinnarskalle som man är, haha! Sen åkte vi vidare mot en kompis där jag inte blev så länge eftersom jag bara fick mer och mer ont...

Kände redan när jag åkte hemifrån att jag började få ont, men jag härdade ut tills jag inte orkade mer.. Jag är så less att vara sjuk, det suger verkligen! Känner mig inte som mig själv när jag knappt orkar umgås med mina vänner, känner mig som en tråkig bitterjävlakäring.. Höööh! Less - ja men nanting! (För er som inte vet så har jag inflammation i gallblåsan och gallstenar, väntar på operation nu - blir nog av den 12 mars.. nu slipper ni vara nyfikna uti det ;) )

Nu ligger jag som sagt i sängen och har tagit ännu en tablett mot smärtan, får hoppas på att det går över så jag får en lugn natt och lite sömn.. Måste få lite energi så jag orkar ta tag i de skolarbeten jag redan ligger efter i.. Usch, de här suger så hårt!!

Nu ska jag försöka sova, godnatt på er alla fina!

(Sorry för mitt bittra inlägg, men svårt att vara på bra humör när man har så här JÄVLA ont!!) 

Bjussar på en egobild, försökte vara söt.. Lyckades tyvärr inte så bra..!


Finns nog inget bättre sätt att avsluta en kväll på än att prata med en person som man verkligen älskar.. Tycker det är så himla mysigt att bara ligga och svamla och prata en stund före läggdags.

Nu ligger jag i alla fall i min säng och har avslutat ett samtal med Robert. Väntar på att John Blund ska kika förbi en sväng och sen ska jag sova. Ska bli sååå skönt med sovmorgon imorgon! 

Idag har i allafall vi (halva klassen) varit på brandstationen. Var faktiskt roligt, även om jag inte kunde bidra med så mycket på grund av min galla.. Som för den delen kände för att jävlas med mig ordentligt natten till måndag och från och till varje dag.. Börjar bli enormt less, men det är bara att vänta på operationen.. Men annars var det roligt & dessutom väldigt lärorikt!!

Nu ska jag iaf snöra mig & försöka få en godnattssömn så jag orkar upp imorgon.. Haha trots att man har sovmorgon är det alltid jävligt tungt att stiga upp ur sängen!! 

Godnatt på er! 
Saknar ju my dear friends också, även om vi syns imorgon eller sågs igår/förrgår.. Efter op:n måste det planeras in något roligt!!Hej på er! Denna dag vart minst sagt inte det den skulle bli, vaknade med värsta krampen/värken i magen och nu ligger jag inne på Sunderbyns sjukhus.. Tror inte de är så himla allvarligt, så ni behöver inte oroa er, om ni nu hade gjort det! 

Jag ligger med dropp i armen och ser på OS, hade gärna spenderat min dag på något bättre sätt.. Hoppas jag får komma hem imorgon så jag får fira Robba när han fyller år!