Idag har jag jobbat, 7-17 och var helt slut efteråt! Det är roligt, men man blir så slut av värmen..
Och jag tycker så synd om alla gamlingar som verkligen lider i värmen. 
Men att jobba i hemtjänsten är bland det roligaste jag gjort jobbmässigt!
Och det är så skönt när det faktiskt går bra och man trivs med det man håller på med. 
 
Efter jobbet åkte jag och Johanna och handlade på Coop. Hon till sin middag och jag till middag i lantjärv där gänget höll till. Det blev en kycklingsallad med pasta och bröd till.
Och det var riktigt gott! I denna värme vill man inte äta något varmt nästan. 
 
Efter middagen la jag mig i soffan för att få andas och ta det lugnt en stund. Men det blev inte långvarigt, då jag ganska spontant bestämde mig för att ta barnen och åka in till Kalix för att kika lite på Sommarfesten och förhoppningsvis lyckas lyssna lite på Chris Kläfford som spelade i Kalix ikväll. Jag hade tidigare bestämt att jag skulle fara, men på eftermiddagen bestämde jag mig för att inte fara och sen ändra jag mig igen.. Haha, typiskt mig!
 
Johanna kom och mötte upp mig och ungarna och vi traskade runt på tivolit som var där och bestämde oss tillslut för att Emmy skulle få åka någon karusell. Det blev först Tågen och sen blev det Draken, och hon tyckte verkligen det var så roligt! 
Hade hon fått hade hon nog stannat hela natten.. Vi lyckades även tjuvlyssna lite på Chris när han sjöng, älskar ju hans röst och en av favoritlåtarna är när han tolkar Imagine, helt klart!
 
Vi var nog där i nästan 2 timmar innan vi bestämde oss för att börja åka, ungarna behövde i säng och jag skulle nog också behöva hoppa till kojs nu. 
Påvägen ut så köpte vi iallafall ett snöre man drar i så man får ett gossedjur och Emmy fick välja färg på snöret. Hon valde blått och upp kom en fisk, som nu mer heter Nemo eller "Memo" som Emmy säger.
 
 
 
Hur vacker är inte denna tös?! Trots att hon ser ut som om hon ätit råttor.
 
 
 
och lite bilder från Tåget...
 
 
 
 
 
Tack för denna dag! 
Hoppas ni får en fin morgondag/dag!
 
Kram 
Emelie 
 
 
Hej på er! 

Idag/igår kördes finalen av Norrlandsveckan i Kalix och jag fick fortsätta min roll som spotter. Dagen gick kanske inte helt som förväntat. Min ena chaufför blev förste man utanför final, så jäkla surt när det är så nära! Men så jäkla bra gjort med tanke på motståndet. 

Pappa kom trea i finalen. Han tog starten ordentligt från startspår 4, men blev plogad åt sidan istället och då försvann chansen på första platsen. Men vi kammade ändå hem en tredje plats i Norrlandsveckan och fick med oss en liten slant hem.

Nu är jag så jävla trött att jag knappt kan hålla ögonen öppna, så då är det dags att sova. 

Vi hörs! 

(null)

(null)

Här får ni några bilder från Kolmården. 
 
Tiger World
 
Våra små stjärnor
 
Och de stora stjärnorna
 
 
 
Järv.. Förstår Wolverines klor när man ser dem på djuren...
 
Turisterna haha.
 
 
 
Utsikten var ju magisk!
 
 
Emmy ryter alltså på den nedre bilden. Hon gick sen och titta på framsidan och tyckte det var jätteroligt att Saga hade blivit Bamse och att Noah var en giraff.
 
 
 
 
 
Hur söta är inte dessa djur?!?!
 
 
 
 
Edith och Emmy tyckte verkligen Safari-linbanan var skit rolig. Jag satt och höll fast mig för glatta livet och Robert rörde inte en min under hela färden. Det var högt och fruktansvärt. När vi kom ut på första höjden fick jag dödsångest. Jag var helt säker att jag skulle dö.. Vi klarade oss såklart. Men höjder är ju det värsta jag vet.
 
 
I denna korg satt alltså Therese och Johan och höll på å dö pga av våran och Sagas reaktion. Trodde verkligen inte att det var så högt som det var...
 
Försöker se glad och härlig ut pga att jag inte vill att Emmy ska bli påverkad av mig.
 
 
Andra dagen gick vi också in på Tropicariumet. Där fanns det apor, dessa skrämmande djur, fiskar, ödlor och ormar.. HUH!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Doktorfiskar, som äter död hud. Jag fick ställa upp som förste man att prova, sen gjorde även barnen det.
 
 
Sagas min säger så mycket haha. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andra dagen hade vi också planerat in Bamses Värld. Det var så fruktansvärt roligt för Emmy och jag tror att Saga och Noah också tyckte det var skoj!
 
 
Som Emmy skrattade när vi åkte Farmors Dunderhonungsburkar. Det smittade verkligen av sig!
 
 
 
 
 
Emmy fick äntligen träffa Farmor. En liten luftkram var allt hon vågade ge, men hon var så himla nöjd!
 
Dags för Bamse teater!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Delfinshowen var verkligen bland det häftigaste jag varit med om. Jag blev så rörd under tiden och såklart var det känd musik från filmer jag älskar. Bland annat Jurassic Park, Titantic osv.
Showen handlade också väldigt mycket om information kring nedskräpningen i haven. Och att det är så många delfiner som drunknar, för precis som oss andas de ovanför vatten. Fastnar de i nät eller dylikt och inte tar sig upp, då drunknar de. Tycker det var ett bra sätt att lyfta just den frågan på. En vacker show som väcker känslor och super viktig information!